STEL, JE BENT GELUKKIG MAAR JE WEET HET NIET…

Heb je het idee dat het vuur tussen jullie beiden gedoofd is? Heb je het gevoel dat de ander je voor lief neemt? Baal je dat de ‘sleur’ in jullie relatie is geslopen? Wil je hier verandering in brengen maar weet je niet hoe je dit negatieve relatiepatroon kunt doorbreken? Het kan heel verhelderend zijn om met een buitenstaander naar je relatie te kijken. Iemand die niet als vriend of familie bij jullie betrokken is, iemand die ‘neutraal’ is en die professionele afstand weet te behouden als de emoties oplopen.

Online Duo-coaching

Naast reguliere relatiecoaching, bied ik samen met mijn collega-coach Bryan Walker unieke online duo-coaching aan. Jullie hebben bij deze vorm van coaching ieder je eigen individuele coachtraject en je eigen persoonlijke relatiecoach. Er zijn dus géén gezamenlijke sessies met beide partners. Tijdens de individuele sessies staat wel de relatie centraal en tussen de individuele sessies door overleggen wij als coach steeds over wat volgens ons de beste aanpak is om jullie vuurtje weer aan te wakkeren. Uiteraard met respect voor jullie individuele zoektocht.

Zo krijgen jullie ‘the best of two coaches’. Onze ervaring is dat elke relatie – mits beide partners daar oprecht voor open staan – op deze manier met drie tot vier gesprekken weer in een positieve spiraal terecht kan komen.

Mail naar contact@mandyvantsant.com als je meer wilt weten over reguliere relatiecoaching en/of online duo-coaching of direct een afspraak wilt maken.

 

 

 

Een vraag? Stel hem gerust!